Megnyílt az első Primark üzlet Magyarországon

2024. május 28. A Primark nemzetközi divat kiskereskedelmi vállalat ma megnyitotta első, a budapesti Arena Mallban található magyarországi üzletét. Az üzletnyitás több mint 8 millió eurós beruházásból valósult meg – adta hírül a társaság.

Ma megnyitotta első magyarországi üzletét a Primark. A több mint 3100 négyzetméternyi területű üzlet az Arena Mallban kínálja a Primark egyedülálló darabjait, a legújabb divattrendeket és a mindennapi használati cikkeket a magyar vásárlóknak. Az áruház széles termékkínálatot nyújt a női, férfi és gyermekruházat, valamint a szépségápolás, az életmód és a háztartási cikkek terén. A divatos fürdőruháktól és strandruháktól kezdve a márka legújabb nyári kínálatán át egészen az öltönyökig és kiegészítőkig a vásárlók megtalálhatják a számukra leginkább tetsző darabokat – írja közleményében a társaság.

A magyaroszági üzletnyitás több mint 8 millió eurós beruházásból valósult meg, és több mint 180 munkahelyet teremtett a régióban. Magyarország a világszerte működő üzletlánc 17. piaca, és a 6. piac Közép- és Kelet-Európában, Lengyelország, Csehország, Románia, Szlovénia és Szlovákia mellett. A tervek szerint a Primark még idén üzleteket nyit Temesváron, a lengyelországi Bydgoszczban, valamint megnyitják második üzletüket Prágában.

Honnan indult?

A Primark egy nemzetközi divatáru-kiskereskedelmi vállalat, amely 17 európai és amerikai országban több mint 80 ezer munkatársat foglalkoztat. Az 1969-ben Írországban a Penneys márkanéven alapított Primark célja, hogy mindenki számára megfizethető választékot kínáljon, a kiváló minőségű mindennapi alapvető cikkektől kezdve a kiemelkedő stílusú női, férfi és gyermekruházaton át a szépségápolásig, háztartási cikkekig és kiegészítőkig. A Primark világszerte több mint 440 üzlettel rendelkezik, és a tervek szerint 2026 végére 530 üzletet működtet majd.

Szerző: Azénpénzem
Címkék:  , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok