Rangos nemzetközi MBA diploma szerezhető októbertől Budapesten

Az MSM épülete Maastrichtban
Fotó: SEED
2018. május 22. A hollandiai Maastricht Menedzsment Iskola MBA diplomáját kapják azok a hallgatók, akik idén ősztől a SEED Üzleti Iskola részidős MBA képzésére jelentkeznek, és sikerrel elvégzik a 18 hónapos képzést. Az együttműködéssel tovább nő a hazai üzleti oktatás színvonala.

Több hónapos előkészítés után a magyar Oktatási Hivatal jóváhagyta a SEED Üzleti Iskola (SEED Business School) és a Maastricht Menedzsment Iskola (Maastricht School of Management) együttműködését. A SEED-MSM részidős MBA program kurzusait és tananyagát ezentúl közösen fejleszti a két iskola, mindkét oktatói kar részt vesz a képzésben. A kurzusok két helyszínen zajlanak, és a résztvevők a program sikeres elvégzése esetén a Maastricht School of Management diplomáját kapják. 

A program elsősorban olyan funkcionális területekről érkező fiatal tehetséges szakértőknek és menedzsereknek szól, akik vezetői pozíciók várományosai.  A képzés előfeltétele az egyetemi vagy főiskolai diploma, a legalább ötéves munkatapasztalat és a kiváló angol nyelvtudás.

Anthony Radev, a SEED alapító igazgatója szerint a MSM-el való együttműködés komoly lépés abba az irányba, hogy vonzó alternatívát kínáljanak az Egyesült Államok és Nyugat-Európa neves iskolái mellett. A SEED és alapítói, a MOL és az OTP Bank célja kezdettől fogva az volt, hogy a legmagasabb szintű üzleti képzést kínálják a régió tehetséges vezetőinek és menedzsereinek. Fő küldetésük, hogy hozzájáruljanak a regionális versenyképesség növekedéséhez. 

Maastricht School of Management (MSM)

Az 1952-ben alapított Maastricht School of Management (MSM) az egyik legrégebbi és legnemzetközibb hollandiai üzleti iskola, nagyszámú hallgatói, alumni- és partnerhálózattal az egész világon. Az MSM-et a 2017-es CEO magazin Global MBA rangsorában a legjobbak közé sorolták. Az MSM Online MBA képzése jelenleg a 4. legjobb program a világon, és a legjobb ilyen képzés Hollandiában. Az MSM Executive MBA jelenleg a második legjobb Executive MBA képzés Hollandiában, MBA programja pedig hazája 2. helyén szerepel az Eduniversal 2017 Best Master rangsorában.
A SEED első Business Leadership Programját 2014-ben indította 18 résztvevővel. Ma több mint 350 hallgatója és végzett diákja van; vezető-, menedzsment- és MBA képzései a vállalati hierarchia minden szintjét lefedik. Az iskola rendszeresen dolgozik együtt már több mint 70 vállalattal, és a nemzetközi résztvevők aránya több mint 30 százalék. A SEED Üzleti Iskola víziója, hogy a vezetők első számú választása legyen a kelet-közép-európai régióban, és tíz éven belül Európa legjobb üzleti iskolái közt tartsák számon.

Wim Naudé, a Maastricht Menedzsment Iskola dékánja szerint a SEED Üzleti Iskolával ambíciózus partnerre találtak széles kelet-közép-európai vállalati kapcsolatrendszerrel, a régióban pedig izgalmas üzleti fejlesztések és innovatív vállalatirányítás zajlik. 

A cikk megjelenését az OTP Bank támogatta.


Címkék:  , , , , ,

Kapcsolódó anyagok