Signal: árfolyamfigyelés okostelefonon

2012. szeptember 21. A Signal a biztosítók közül elsőként rukkolt elő okostelefonon befektetési alap árfolyamfigyeléssel a unit linked életbiztosítással rendelkező ügyfelei számára.

A Signal - a biztosítók közül elsőként - új szolgáltatással jelent meg a piacon. A unit linked (befektetési egység alapú) életbiztosítással rendelkező ügyfelek számára lehetővé teszi az okostelefonon történő befektetési alap árfolyamfigyelést. A válság egyik fő tanulsága, hogy a befektetéseket célszerű naprakészen figyelni. A biztosító már az idén bevezette iTrend szolgáltatását, melynek lényege, hogy maximalizálták az ügyfél automatikus befektetési biztonságát.

Amennyiben a választott alap hosszabb ideje negatív irányba mozog, vagyis veszít értékéből, az ügyfél pénzét automatikusan áthelyezik egy garantált pénzpiaci alapba, azaz megóvják befektetését a tartós értékcsökkenéstől. Amikor az ügyfél által választott alap ismét pozitív trend szerint mozog, a befektetést automatikusan visszahelyezik az eredetileg választott alapba.

A legújabb mobiltelefonos alkalmazással az ügyfelek folyamatosan nyomon követhetik befektetéseik alakulását és az iTrend funkció révén nyugodtak lehetnek befektetéseik biztonsága felől. A befektetési alapok figyelése mellett a biztosító lehetővé tette az okostelefonon történő kárbejelentést is.

A Signal az újításával az okostelefonok és a táblagépek rendkívül személyre szabható internethasználatának lehetőségére épít, hiszen ezek a készülékek, számos szórakoztató funkción túl a mindennapi életben nagyon hasznos alkalmazások számára is kiváló terepet biztosítanak.

 
Címkék:  , , ,

Kapcsolódó anyagok